Estate planning

Het enige doel van Estate planning is: “Hoe kan ik ervoor zorgen dat bij mijn overlijden door mijn erfgenamen zo weinig mogelijk belasting hoeft te worden betaald?”

Dus hoe kan ik het opgebouwd (familie)vermogen met zo weinig mogelijk belastingheffing overdragen aan de volgende generatie(s).

Er zijn tal van mogelijkheden om deze belastingen te besparen. Daarbij spelen schenken, erfrecht, huwelijksvermogensrecht en fiscaal recht een belangrijke rol. Omdat estate planning een vrij ingewik- kelde materie is en maatwerk vereist, is het verstandig om uw wensen wat betreft de vererving van uw vermogen nu al goed te regelen bij degene die veel kennis heeft van het erfrecht en de daarbij behorende fiscale regelgeving: de notaris. Zodanig, dat het vermogen geheel volgens uw wensen wordt verdeeld en met zo weinig mogelijk belastingheffing.

Wilt u meer weten over estate planning, maak dan vrijblijvend een afspraak met Notariskantoor Van der Tuin.

Ook hebben wij voor u een brochure met nadere informatie beschikbaar.

Zakelijke diensten Notariskantoor Van der Tuin

Wij helpen u verder


Heeft u een vraag over één van onze diensten, stel vrijblijvend uw vraag via onze contactpagina, wij helpen u graag verder. U kunt ons ook bellen vanaf 08:30 uur (ma/vr) via telefoonnummer: 0228-562424.

ga naar de contactpagina


Notariskantoor Van der Tuin

Zakelijke diensten

Notariskantoor Van der Tuin

Particuliere diensten

Notariskantoor Van der Tuin

Overige diensten