Zakelijke diensten Notariskantoor Van der Tuin

Zakelijke diensten


Het ondernemingsrecht is een breed rechtsgebied. Hiervoor is een onafhankelijke deskundige nodig die d.m.v. een officiële akte zaken op papier zet: de notaris.

bekijk onze zakelijk diensten

Zakelijke diensten Notariskantoor Van der Tuin

Particuliere diensten


Waar heb je de notaris voor nodig? Eigenlijk voor al die zaken waaruit (financiële) verplichtingen voortvloeien en waarvan u de gevolgen wellicht niet geheel kunt overzien.

lees meer over onze particuliere diensten

Zakelijke diensten Notariskantoor Van der Tuin

Overige diensten


Een notaris kan nog zoveel meer voor u betekenen zoals legalisatie handtekening, algemene volmacht, vergeleken afschriften, geldlening en nog veel meer zaken.

ga verder naar onze overige diensten


Beleid i.v.m. het Corona-virus.
Wij willen u graag op de hoogte houden van ons kantoorbeleid in verband met het Corona-virus.

Uiteraard willen wij zo verstandig mogelijk omgaan met deze crisis en volgen wij de regels en richtlijnen die van overheidswege worden gegeven. Het is helaas onvermijdelijk om maatregelen te nemen en onze werkwijze op de ontstane toestand aan te passen, waarbij wij uiteraard de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening zullen waarborgen. Wij vragen uw medewerking en danken u bij voorbaat voor uw begrip.
Lees verder op onze nieuws pagina..

Corona Virus

Niet zomaar een notaris,
Maar één die met alle partijen meedenkt.

Hiervoor is een onafhankelijke deskundige nodig die door middel van een officiële akte belangrijke zaken op papier zet: de notaris. Niet zomaar een notaris, maar één die met alle partijen meedenkt. Die vooraf adviseert wat er precies vastgelegd moet worden. Die u helpt en duidelijk zegt wat wel en wat niet kan. Daarbij is wederzijds vertrouwen, open communicatie, zorgvuldigheid, deskundigheid en kwaliteit van de dienstverlening van essentieel belang. Kortom, een notaris waar u op kunt vertrouwen. Hiervoor bent u bij notariskantoor Van der Tuin aan het juiste adres. Notariskantoor Van der Tuin is een allround kantoor dat haar diensten aanbiedt op elk relevant vakgebied in het notariaat zoals de personen- en familie- praktijk, de onroerend goed-praktijk en het ondernemingsrecht.

Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een persoonlijke en informele benadering in een ongedwongen sfeer. Voor een bespreking of de ondertekening van een akte wordt doorgaans minimaal een uur in de agenda gereserveerd zodat er voldoende gelegenheid is om met elkaar van gedachten te wisselen. Niet zelden zal het immers gaan om belangrijke keuzes waarbij een advies op maat van groot belang is. Bij het ondertekenen van de akten besteden wij veel aandacht aan een duidelijke uitleg van de toch vaak ingewikkelde juridische taal.

Op ons kantoor werken een notaris, een kandidaat-notaris en vier medewerkers met ruime ervaring op het gebied van het personen- en familierecht erfrecht, registergoederen (zowel bestaand als nieuwbouw) en ondernemingsrecht.

Notariskantoor Van der Tuin

Neem vrijblijvend contact met ons op,
wij maken tijd voor u en helpen u graag verder.


neem contact met ons op